Eén jaar na “LISA”, het inclusief project met o.a. Heuvelheem, laat Kleine Ka weer van zich horen!
Ditmaal gaat de groep op tournee met “ZINKGAT”, een geestig stuk met veel muziek en zang.

Sonja is jarig en dat wil ze vieren. Gertrude heeft een landhuis gekocht en ook zij wil dit vieren. Dus hebben zij de hele familie opgetrommeld. Feest!! Of toch niet?

Ze komen wat tegen, daar in de pub van Fritz. ’t Is om te lachen. Of toch niet?

Tickets via: Lieve.ardaen@gmail.com


De Kleine wa?

Kleine ka is ontstaan uit een maatschappelijk engagement: het steunen van een goed doel. Dit is dan ook onze belangrijkste bestaansreden en dat willen we in de toekomst zo houden. 

Wijzelf, acteurs en medewerkers van Kleine ka, zetten ons belangeloos in. Wij bekostigen alles zelf en alles wat wij door onze projecten binnenrijven, schenken wij integraal weg.  Hiertoe zetten wij ons met veel goesting en vol overtuiging in. Vrijwilligers “pur sang” dus...

De theatertournees hebben als belangrijk doel om zoveel mogelijk mensen te bereiken, want hoe meer toeschouwers, hoe groter de inkomsten… hoe meer we weg kunnen schenken. 

Met het bijzonder theaterproject “LISA” kozen we voor een reeks opvoeringen in een vaste locatie, CC Maskerade in Mater. Het was een productie met een grote verscheidenheid aan mensen: met zij die veel kansen kregen, maar zeker met mensen die minder kansen kregen in hun leven. Met mensen die altijd graag toneel hadden gespeeld, maar dit nooit hebben gedurfd of gekund, met ervaren acteurs en actrices, met mensen in armoede, met mensen met een mentale of een fysieke beperking, met nieuwkomers, met mensen die de eenzaamheid willen ontvluchten… Onze laatste drie projecten brachten meer dan 70 000 euro op. Wij schonken alles weg aan sociale doelen.


De opbrengst van de ticketverkoop gaat opnieuw volledig naar goede doelen.
12me
(myalgische Encefalomyclitis/chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/CVS)
MZ/CVS-patiënten lijden aan extreme uitputting en cognitieve beperkingen. De ziekte is bij het “grote publiek” nog volkomen onbekend. Door onze tournee hopen wij deze dus o.a. meer bekendheid te geven.
https://12me.be/

 

De Rots
Een kankerlotgenotengroep. 
https://derots-oudenaarde.be/

ZoWijs
ZoWijs biedt opvang en ondersteuning aan kinderen en jongeren met een beperking. Deze opvang wordt georganiseerd in samenwerking met o.a. Heuvelheem, Bernardusdriesprong en KBO Oudenaarde.